torstai 3. syyskuuta 2015

Toisen vuoden aloittelua

Kakkosvuosi lähti käyntiin n. kuukausi sitten ja melkein heti aloitettiinkin jo asiakaspalvelu. Hui! Alussa jännitti, mutta ei enää onneks niin pahasti (: Tää viikko alko tosi ihanasti.. Sairastuin flunssaan ja multa jäi väliin eilinen Miraculosin näytöksen :( Mutta! Onneksi on tämä ihana Internet mistä saan tiedot tämän vuoden trendeistä, väreistä yms.

Mitkä on trendit? Hiusten värit, pituudet yms.
-Syksyn 2015 suomalaisen hiusmuodin kokoelman avainelementti on metallinen sävymaailma, joka näkyy kokonaisvaltaisesti hiuksissa, tyylissä ja kuvien tunnelmassa. Mukana paletissa ovat hopeisten sävyjen lisäksi ruusukulta, pronssi ja messinki, jotka näkyvät voimakkaasti syksyn muodissa. Lyhyet hiukset ovat muodissa.

Minkälaisia tekniikoita värjäyksissä ja leikkauksissa käytettiin?
- Hiustyylien muotokieltä kuvaa tuuheus, ilmavuus, muhkeus ja liikkuvuus. Lyhyiden hiusten leikkauksissa ja värjäyksissä korostuu vahvasti teknisyys. Pidemmissä hiuksissa kerroksellisuus ja rikkonaisuus lisääntyvät ja värjäyksissä hyödynnetään visuaalisia maalaustekniikoita sen mukaan, kuinka hius luonnostaan laskeutuu. Värjäyksissä käytetään muun muassa Blocking-, Sliding- ja Balayage-tekniikoita.

Mitä jäi käteen näytöksestä? Mitä opit?
- En ollut näytöksessä mukana flunssan takia, joten en voi sanoa mitään :)

Mitä voi soveltaa asiakkaalle?
-Esim. Balayage-tekniikkaa voidaan lähteä tekemään tyveen, jos asiakas tahtoo tyvestä tumman, mutta ei halua siitä "normaalin" näköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti